We're happy, free, confused and lonely at the same time

22, Taylor Swift

Nu blev det nog vinter. Jag tror det. 
 
Idag har det julpyntats hemma. "Så här tidigt...?", undrade mamsilamsi, som bara tagit fram dukar och gardiner. Men, ska det göras så ska det göras ordentligt! Dessutom blir det ju mysigt.. och tar lång tid.. så man vill ju ha det framme i minst en månad. Am I wrong? Nää, tror inte det.
 
Igår blev man kvar ett bra tag på jobbet. Det var pysseleftermiddag på restaurangen som turned into vin/öl/wiskey/cognac/med mera/med mera - provning. Och ovan som man är att turn down liqour så blev jag kvar... och lite rund under fötterna. Lite. Heeh. Det blev många, och ganska fulla glas. Så Adam fick hämta upp mig och ett litet entourage. 
 
 
Anywho. Vaknade tidigt imorse, per usual, efter några glas vin.. så jag har faktiskt, för en gångs skull, fått en hel del gjort. Har, som nämnt, julpyntat, och så klart julstädat. Har veckohandlat, trotsat kylan, shoppat julklappar och jobbat lite. Inte en helt dålig onsdag. 
 
Oh! Köpte en tidig julklapp till mig själv. Yes, I did it. Jag är, without a doubt, Taylor Swifts största 23-åriga svenska fan. Det ni!
 
 
 

Kommentera här: