We're happy, free, confused and lonely at the same time

22, Taylor Swift

Nu blev det nog vinter. Jag tror det. 
 
Idag har det julpyntats hemma. "Så här tidigt...?", undrade mamsilamsi, som bara tagit fram dukar och gardiner. Men, ska det göras så ska det göras ordentligt! Dessutom blir det ju mysigt.. och tar lång tid.. så man vill ju ha det framme i minst en månad. Am I wrong? Nää, tror inte det.
 
Igår blev man kvar ett bra tag på jobbet. Det var pysseleftermiddag på restaurangen som turned into vin/öl/wiskey/cognac/med mera/med mera - provning. Och ovan som man är att turn down liqour så blev jag kvar... och lite rund under fötterna. Lite. Heeh. Det blev många, och ganska fulla glas. Så Adam fick hämta upp mig och ett litet entourage. 
 
 
Anywho. Vaknade tidigt imorse, per usual, efter några glas vin.. så jag har faktiskt, för en gångs skull, fått en hel del gjort. Har, som nämnt, julpyntat, och så klart julstädat. Har veckohandlat, trotsat kylan, shoppat julklappar och jobbat lite. Inte en helt dålig onsdag. 
 
Oh! Köpte en tidig julklapp till mig själv. Yes, I did it. Jag är, without a doubt, Taylor Swifts största 23-åriga svenska fan. Det ni!
 
 
 

They're puttin up reindeer and singing songs of joy and peace

River, Joni Mitchell
Minéa Viktoria Funk, förste glitterhållare, reporting for duty.
 
Idag julpyntades det en smula vid gruvan. Ååååh, jag älskar att pynta! Har jag berättat om min förkärlek för det förrut? Tror minsann det. Hade dock hand om bokningen samtidigt idag, så så mycket dekorerande från min sida blev det inte, utan det fick Maria ta hand om. Men med kli i fingrarna flög julgardinerna upp precis. Så det så. Förstå att det är mindre än en månad kvar till självaste Julafton. Ööh. dags att börja tänka över julklapparna nu. 
 
 
Vad rena mina fönster ser ut! Weei! Det är de inte. Promise.
 
I helgen var det körövning så det stod härliga till! Nere i gruvan hela dagen, men fine looking dykare som tittade på. Hade en liten ambition att spela in en liten snutt av skönsången.. men det gick väl sådär. Ni får komma på någon av konserterna istället. Så det så. 
 
Åh, vad sugen jag blev att se Love Actually. Hmm.
 

I wanna show you all the finer things in life

Beauty and the beat, Justin Bieber
 
Jo, hörrni. För er som inte har MTV - yes, I'm talking to you mamma and pappa - så ska jag uppdatera er. First av all, så är the lack of MTV anledning numero uno till varför  inte mer tid spenderas där. Seriöst. Anywho. Det är musikfest på MTV nu, mer än vanligt. För det är musikgalor så det står härliga till.. och vet ni vad som är bäst med dessa? The SUPRISES! Som the AMAs... it's MC motherfucking Hammer.
 
Tryck play. It's Hammertime.
 
 
Loves it. 
 
Och så en till Karolin.