It's got my name on it, and it's just waiting there for me

The letter, James Morrison

Hämtade ut ett paket idag! Tjoio! Från H&M, och jag fick två efterlängtade sommarklänningar! För bara 99 kronor! För BÅDA!! Ett kap! Tjop tjop. Men nu är det inte många kronor kvar på kontot. Aj då.

Moster Inger fyller år idag. Hur mycket nämner vi inte. Heh. Så hon fick present och jag fick jordgubbar! That's fair. Jajamänsan! Och hann precis cykla hem innan regnet kom. Så nu har det regnat! Det va då på tiden! Är lycklig nu. Hoppas det håller i sig lite. Eller i alla fall att molnen hänger kvar här och chillar lite. Klarar inte av flera dar av äckligt svettiga knän! Iich! Behöver lite skugga i ett par dagar. Måste svalka mig lite. Men regnet får gärna ha uppehåll när jag ska cykla. Hrm. 

Mami och papi har tydligen sålt huset. Ey! Till ett par holländare som ska pensionera sig nästa år och bosätta sig i exotiska Sverige. Ha! Men men. De flyttar in i Maj. Lång tid kvar. Hinner göra katterna till innekatter tills dess. Tror jag.

Elle, när ska det bli inne att vara som jag; blek och feg och sävlig och lat?

Ditt kvarter, Säkert!


Jag har köpt varje nummer Elle sen 96
Men det som fortfarande gäller är
Vacker och lycklig
Och just nu kjol med särskilda veck


Nu börjar Sex & the City. Damn, måste se det ju! Älskar Aidan av hela mitt hjärta. Grr, Carrie är elak.


Har kommit på en sak idag. Jag förtstår inte ett ord danska. Inte ett enda. Stog som ett frågetecken idag på jobbet när ett gäng danebrogar kom fram till mig. Den inre monologen gick ungefär så här: Va? Va? VA?! Få inte panik nu, Minéa. Tänk efter. De vill ha något? Nej? Hm, vad vill de? Gå på tur? Han håller upp ett VISA? Ja, vi tar kort. Hrm. Han vinkar med händerna? Vill han ta ut pengar?! Eh, eh? Kanske. Chansar på det!

-Det finns ingen bankomat på området, men om ni köper något i butiken kan ni ta ut pengar här!!! (!!!!).
 (Utropsteckenen symboliserar den hysteri jag kände när jag sa detta). 

Snälla säg att det va rätt. Uh-oh, nu kommer svetten. Dansken ser skeptisk ut. Nej, nu ler han! Ja! JA! JA! Det va rätt! Crack a smile ,Minéa. Nu! Lättnad.


Man måste liksom chansa och försöka uppfatta ett ord, som man sen får spinna vidare på. Puuuh, jobbigt det ju!

Hände en oväntat sak idag också. Heh. Jag stod i butiken och softade. Sen ser jag i ögonvrån hur en katt knatar in. What? Han tittar sig omkring och fortsätter helt oberörd. Heh, en visning kanske? Men den va jättesöt! Och det gjorde ont i mitt hjärta att behöva schasa ut den igen. Men no cats allowed. Så jag började lite svagt. Men kissemissen blev så glad att jag kom fram så den började kela. Kunde inte hjälpa mig själv, så jag plockade upp den och började gosa! Men det va en hel och ren katt (och den hade halsband!), den tillhör tydligen nån som bor på området. Men men. Sen gosade vi hela vägen ut. Satte ner den i skuggan, men den vill fortsätta hänga med mig. Så det tog ett tag att få den att stanna kvar. (Okej, det kom en hund och kissen blev rädd, men ändå!). Ska försöka hitta den igen.


Va på Eclipse igår. Med bästa Karolin. Vi pratade (viskade!) mest bort hela filmen. Vi hade riktigt roligt! Heheeee! Det va väl inte världens bästa film precis, långtråikig om jag ska vara ärlig. Hm, inte konstigt att vi pratade så mycket. Hrm. Men det fanns vackra saker, ting att se på. You know it!


Time to go. Kommer svettas inatt känner jag. Eegh!

The dog days are over. The dog days are done.

Dog days are over, Florence and the Machine

Satan i gatan vad det är varmt att arbeta. Hade glömt det. Började 8, sharp. Och städade febrilt i fyra timmar. Needless to say så droppade det om mig när jag var klar. Iuugh, det är tungt att renbädda sängar måste jag säga, och tvätten som blir är ännu tyngre, tynger ner min själ. Grr. Men va snabb som bara den och hann klart med 5 minuter to spare! Tjo! Drip drop! Imorrn ska det jobbar igen. Uh-oh. Har fem dagar att se fram emot. Heh.

Sen for jag vidare till polisstationen för att lösa ut min stulna cykel! Äntligen fick man tillbaka den! Den har stått och samlat damm hos plisen sedan oktober. Dom arbetar snabbt dom där poliserna. Jajamen!

Igår va den Pirde and Prejudice! den bästa kärlekshistorien som någonsin har skrivits! Jane Austen i mitt hjärta. Riktigt bra filmatisering va det också. Dock är den med Colin Firth bättre. Men men! Bara älskar den.

Fy va jag känner för att bada! Borde springa ner. Nu. Hoppas att det inte är några andra där så jag kan plaska ordentligt utan att verka patetisk för att jag badar ensam. Hm.

Just det! Antagninsbeskedet har kommit. Har samhällsgeografi C att se fram emot i sommar. Hehe, ska bli kul. Faktiskt. Har sökt extra kurser också på 15 hp. Kom in på dom med. Får se om jag orkar med.

Var är min Mr. Darcy?