And the man in the back is ready to crack, as he raises his hands to the sky


Ballroom Blitz, Sweet
Igår var det lördag hörrni! Och det var för en gångs skull mycket att stå i. Först va det jobb som stod på schemat.. En hel dag i receptionen vid gruvan är inte så pjåkigt. Men det var lite problem tyvärr. Internetet fungerade inte! Skrik och panik! För detta innebar att kortläsaren inte fungerade.. och inte gick det att få ut kvitton. Hrm. Men allt går vägen om man klistrar på ett leende. Kontanter och fakturering blev det, och till råga på allt va det otroligt mycket folk på besök för att vara lågsäsong. Hela 61 stycken nedstigande! Det ni! Fast det var ju förstås 40 personer på ostprovningen, så det drog upp statistiken. Men mycket såldes så det va ju bra! Hade sällskap hela dagen av Sophie och Martin, det är kul när det är fler än två som jobbar för då får man sällskap lite hipp som happ. Men mestadels av tiden var jag alldeles ensam i Repan.. och då finns det egentligen bara en rolig sak att göra.. att sätta prislappar på alla grejer! Tjo!

Det var upplärning av nya guider igår också. Jag fick en skymt av dem, men jag vet inte riktigt.. vi får se hur de passar in i sommar. Heheeee.

Efter jobbet blev jag upphämtad av Adam för på kvällen blev det fest i lägenheten! Massor med folk... kanske 15 pers som mest i min lilla lägenhet. Och jag var ensam tjej, så jag tvingade hit Josefin för lite kvinnligt sällskap. Pfuu. Men ingen utgång blev det för min del, men inte är jag ledsen för det. Fy, va skönt det va att sova!

Nu blir det bilder från gårdagen. Okej. Det kanske inte ser ut att vara mycket folk, men vissa är kameraskygga. Så det så!

Kusinerna Funk


Imorgon kommer Karolin till Sala!!! Woooopidoooo!

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Jar of hearts, Christina Perri 
Tusan va kallt det är att befinna sig utomhus hela dagen. Brrr. Jag var ju vikarie idag i Västerfärnebo.. idrott none the less. Och det var tydligen skridskor på schemat. Ööhm. Men lågstadielever är söta och vill hålla en i handen. Och en tjej sa att jag va fin! Aaaah! Leende från öra till öra blev det. Men att knyta skridskor är en konst, I tell you..

Och en liten tjej tappade en tand.. oooopsie! Men hon slog ut den med skridskoskydde alldels själv, och jag rusade med henne i famnen till toaletten.. så det så.

Sen så dök min högstadiekärlek upp helt plötslig som personlig assistent till en av eleverna.. Guuu-dunnk! Men vi pratade på och hade trevligt. Piiiuh!

Nu går handbollen mot upplösning. Mamma är exalterade och spillde sitt vinglas över mig och mina nytvättade kläder. Underbart. Datorn klarade sig också ska jag nämna. Men bara barely.

Boys and girls, ladies and gentlemen, I see you're craving and trembling


Desert walk, Kato
På fredag ska jag vikariera i Västerfärnebo.. på lågstadie-idrott.. Så jag tror att jag kommer överleva. Lite extra cash-flow nästa löning är ju alltid trevligt! Hehehe!

Det blir tydligen ingen guidning i gruvan på lördag. Men jag är glad ändå för jag ska stå i receptionen hela dagen istället! Tjohejs! Det är utbildning för dom nya guiderna då också, så man kanske får hälsa på dom också!

Men nu över till det viktigaste! Vi (jag och Karolin) har bokat in sommarens utlandsresa! 3-10 Juli intar vi ön Tilos i den grekiska övärlden! Aaah, en hel vecka av sol och bad och besök på elefantmuseumet (ja, det finns ett där!!!!)!!! Vi kommer inta liggande position på någon av ständerna för det mesta, men kanske blir det lite vandring runt ön och lite snorkling i vattnet. Vem vet... och nu ivrar jag som bara den! Men allt är klappat och klart, betalt och allt! Så nu blir det bilder:Det är i den lilla hamnstaden Livadia på ön Tilos vi kommer befinna oss. Tilos ligger mellan Kos och Rhodos. Ingen flygplats finns, utan det blir landning på Rhodos och sedan en två timmar lång båtfärd.. Aaah, tänker mig att det kommer bli som i Mamma Mia när Donnas vänner kommer med båten! Hahahah!Vårt hotell heter Irini och är det enda med pool på hela ön... Pfuuu!Och så här går man ner till vattnet från vårt hotell! JAG VILL ÅKA NU!
 
Åååh. I söndags var vi tvugna att säga hej då till Detective Chief Inspector Barnaby. Sorgligt, men fint slut. Men nu hör jag Midsomer truddilutten på tv, så nu blir det lite gamla avsnitt istället! Tjohej!