I ain't afraid of no ghosts

Ghostbusters, Ray Parker
Idag är det Halloween!

Igår hade jag mina första spökturer och skrämde skiten ur en massa barn. Jag ligger nu högst på listan över att få barn att gråta och springa till pappa. HEHEHEHEHE! Men hade lite dåligt samvete efter ett tag. Christian tog det lugnt och sa bara Buuu! så jag va den elaka. Mwahahah!


Okej. Jag hade kanske också blivit lite rädd för mig själv. Men va fan! Har 4 gånger till som jag ska spöka. Men måste erkänna att det blev lite kallt.Stod ju i receptionen på förmiddagen också. Och. Ehm. Kortläsaren slutade ansluta till centralen. Joy. Så vi fick fakturera. Hrm. Men fick dock en god nyhet på jobbet. En viss människa har fått ett annat jobb och ska "sluta" vid gruvan! Weei! Så inga mer akward pussar på hals eller kind. No more! (Förhoppningsvis fick jag den sista igår. Puuh..

Efteråt blev det taco/filmkväll hemma hos Karolina! Ingen skräckis dock, utan kostymdrama á la 1800-tal. Alltid kul!

The facts and the figures, they overwhelm a stifle, everything that you thought you knew


Embers, Just Jack

Jag befinner mig i en skrivsvacka. Vilket inte är bra eftersom jag började skriva för två timmar sedan. Ska skriva en disposition och förklara mina val av metoder samt redovisa syfte och frågeställningar till min uppsats. Heh, har svårt att bestämma mig. Spenderade en timme att titta på tabeller och statistik. Mycket roligare! Tydligen så studerar 20 % av alla gymnasieelever på gymnasium utanför sin boendekommun. I Sala studerar nästan 13 % på en annan kommunal skola och 21 % på en friskola. Mmm, så det ska jag skriva om. Blir tydligen en publicerad författare när jag blir klar. Woooho! Kulturgeografiska Institutionen är en av få institutioner som faktiskt publicerar C-uppsatser som forskningsrapporter. Så sen kan man söka på mitt namn i vilken sökkatalog som helst och hitta min uppsats och beställa. Fast allt blev ju nu lite allvarligare.

Huvudläraren sa att ett smart knep att återfinna fokus är att skriva i 10 minuter om absolut nonsens. Försöker med det nu. Men jag tror inte det fungerar.

Är ambitiös idag och sitter på biblioteket och studerar. Har det som plan för resten av året. Men jag måste hitta en bättre plats för stolen jag sitter på är så fruktansvärt obekväm, så hård att jag har fått ont i axlarna. Inte bra. Mmm, längtar tills jag kommer hem och får laga mat. Ska laga mycket så jag får några matdosor! Woopi! Imorgon ska jag spöka i gruvan!

Someday I'll be living in a big old city

Mean, Taylor Swift
Taylor Swift släppte sitt nya album Speak now igår! Weeei! Taylor Swift är en av mina svageheter. Jag vet att vissa inte håller med. Men men. She's good.

Har fått höstlovsschemat nu! Ooooooh, är så exalterad! Jag ska spöka så mycket! Både i gruvan och på mörkervandring! Blev lite snopen när jag såg att jag ska städa under två dagar. Hrm. But what to do. Och har även fått det stora ansvaret att stå i repan (receptionen) under en förmiddag också. Iigh. Men långa dagar kommer det bli! Och mucho dinero.

Idag har vi haft introduktion till uppatskursen. Fancy va det för vi blev bussade till Hammarskogs herrgård utanför Uppsala och hade heldagskonferens.. typ. Med morgonfika, lunchbuffé och eftermiddagsfika. Jag har druckit så himla mycket té och ramlösa idag so it's not even funny. Sprang upp på toa när jag kom hem. Heeeh. By the way så går hårstrå-psykot kvar på kursen. Hmmm.. Försökte undvika honom, men han hamnade bredvid mig på nåt vänster när vi gick på promenad under lunchen. Weird.

Nej, nu är det ANTM på sidereel. Jag gillar Chris, hon är cool. I dagens avsnitt ska de få träffa Zac Posen! Woop! They have turned it up this season! Bästa priserna, bästa designerna och bästa fotograferna. Italian Vogue är priset!! What the hell liksom!

Well, imorgon ska jag visa skolbio för lågstadiet. Kul. Nja.