If you don't get enough I'll make it double

Rabiosa, Shakira ft. Pitbull

Hej.

Har precis betalat räkningar. Iih. Svettades lite faktiskt. Så här sent i månaden har jag aldrig betalat dem förr. Brukar vara den som panikar in på Internetbanken så fort lönen kommit in. Pengarna försvinner så snabbt att de lämnar fartränder.. nästan. Så nu i några dagar har jag känt mig.... stygg...? Hehehehehe! Ahja. Men sån är jag.

Sen har skatteåterbäringspapprena kommit igen. Tydligen får jag mer än förra året. Trevligt det! Men så är det tydligen om man jobbar på och tjänar drygt 100 000 under ett år. Förstår inte riktigt hur det gick till för jag tyckte jag studerade mer än vad jag jobbade... och ändå fick jag bara drygt hälften av det i CSN-lån. Hmm. Oj, undrar vad som hände med dem 150 000 kronorna egentligen... Ooops.

Men! Har under dagen kommit på vad pengarna ska gå till! Ny glasögon så klart! Så himla behövligt! Och med pengarna som blir över ska det nog resas lite för.. Så i juni kommer det komma massor av pengar in på kontot.. lika mycket som två av mina månadslöner faktiskt. Tjo för det!

Nu ska tvätten hängas! Hej svejs!

You never know what people have up their sleeves


Ours, Taylor Swift
Idag var det visst planerat att stora delar av personalstyrkan vid gruvan skulle till Väsby Kungsgård och hälsa på... och, ja någonstans i bakhuvudet visste jag väl det också. Men blev lite väl stressad mitt på dagen när de andra tyckte att jag skulle packa ihop mitt pick och pack. Eeeh.


Men det är fint där borta. Och jag blir lika överraskad varje gång över hur mycket grejer de har! Jeeeeesis.

Annars så rullade jobbet på bra idag. Tjo för det! Och sen fick jag köra Adam till frissan. Hmmm.

Nu har jag precis fixat min backup-plan för hösten. Tillbaks till skolbänken. Jädrar i min låda. Men så kan det bli."Programmet ges på engelska. Programmets första termin, höstterminen, innehåller fyra forskningsanknutna kurser. Temat för dessa kurser är regioners och företags utveckling med utgångspunkt i destinationers utveckling.

Andra terminen, vårterminen, utgörs av en kurs i metod och turismens ämnesteori inom antingen företagsekonomi eller kulturgeografi, som förbereder studenterna för examensarbetet. Därefter följer ett examensarbete om 15 hp i företagsekonomi eller kulturgeografi."

Låter ju faktiskt kul.

Men det blir bättre om vi är tillsammans

Så mycket bättre, Ted Gärdestad

Över långhelgen har jag varit hos Karolin. Den gyllene bönan har fått kört runt i drygt 100 mil during några dagar. Wiiiie!

Vi var på bio i Växjö och såg Hungerspelen! Gud bevars vad jag har väntat på den filmen! Vi var all kinds och excited och grät dryga 10 minuter in i filmen.. hmmmm... Men men! Så går det när man vet vad som ska hända. Uugh..

Igår fyllde Karolini år. Det blev kalas som följdes av hårt spontansupande.Och imorse insåg vi att 23-åriga kroppar inte återhämtar sig lika snabbt som 18-, 19-, 20-, 21- eller 22-åriga. Gud bevars. Så jag och bönan började susa hemmåt vid 15 istället för 10. Eeeh. Men men! Nu är jag hemma i alla fall!

Gnatt!