Picture you're the queen of everything

Never say never, The Fray
Min spänningshuvudvärk har gått över. Tack och lov! Har spenderat alldeles för långa timmar till att skriva klart hemtentan under de senaste dagarna. Skickade in den igår vid 12 igår ungefär. Usch, så nervöst det är nu. Var förbi Peeter Maandis rum idag för att ta reda på hur lång tid det kommer ta för honom att rätta. Och tydligen så får vi reda på resultaten på måndag. Uh-oh!

Jag och Adam drog till Västerås igår efter min ångestframkallande inläming av tentan. Målet var donken på Hälla, det blev Happy Meals för hela slanten! Heh! Sen så tyckte jag även att Ikea kallade på mig. Kunde inte neka en inbjudan. Så gick in och kom ut med grejs för 979 kronor. What the hell!! Hur gick det till? Ikea är farligt måste jag säga. It lures you in! Men har nu lite nya kuddar, glas, lampor och mattor. Alltid nödvändigt!

Idag började den nya delkursen. Mysfarbror Jan Amcoff är huvudlärare. Det kan bli trevligt! Men börjar känna pressen nu, för vi ska bestämma oss för vad vi ska skriva C-uppsats om. Igh. Funderar och funderar. Kan nog bli något om varför högstadieelever idag i större utsträckning än förr väljer gymnasial utbildning på annan ort än den de bor i. Well, det är ett problem i många kommuner vet jag, för de förlorar jäkligt mycket pengar på det. Dels är det väl privatiseringens fel antar jag.

Det är stökigt hemma hos mig. Verkligen stökigt - och skitigt. Borde släpa ut dammsugaren ur städskåpet och göra nåt åt det. Men det är ju så tråkigt! Varför kan inte dammsugaren sköta sig själv? Oh! Skulle vilja ha förtrollade städgrejer! Underbart skulle det vara! Ska ta och uppfinna något sånt kanske. Kanske. Men allvarligt. Fy vad det skulle underätta att ha människor som gör saker åt en hela tiden. Alla dom där smågrejerna som man egentligen inte har tid med. Så underbart det skulle vara.

Nej, här kan  man ju inte sitta resten av dagen! Off I go!