You find the fun and snap

A spoonful of sugar, Julie Andrews
Igår var det kalas. Närmare bestämt 20 och 60 års kalas i Tärnsjö. Hela släkten Funk samlades och fick sällskap av 20 andra glada kalasfirare! Det vart kul det!Vi var dessutom en skönsjungande skara så det blev karaoke för hela slanten. Lilla Stina ville sjunga "Finaaaal chantdown", så ja, det blev Europe ett tiotal gånger för att göra henne nöjd.. Och jag och Ida gjorde några liggmatcher.. ehhhrm... eller okej, vi förlorade. Men det var bara för att hon fick experthjälp av Niklas... Mmm.

Nej, nu är det dags att ta tag i dagliga bestyr. Sov lite för länge idag, så jag ligger efter.

Hej svejs!

We gotta have that Funk

Give up the funk, Parliament
Ikväll har jag gått med på att ha en svit. Hmmmm. Har nog bara haft det en gång förrut. Inte min favoritgrej precis. Men vem vet! Efter natten kanske jag gillar det! Har i alla fall försökt packa så minimalt som möjligt.. måste ju gå hela vägen, så inget tungt i väskan inte.

På måndag flyttar Adam tillbaka hem! Det ni,.Som tur var behövde inte jag åka till Umeå och hämta dem...som var ett ganska starkt alternativ från första början.. Eeeh. Men det kommer att bli kul... fast... att ha en out-of-school, unemployed youth i närheten kommer nog bli ganska tärande... mmmm.Och inte kommer jag få ha min bil ifred heller....