But I've got you to keep me warm

Lego House, Ed Sheeran
Igår var jag mig till Coop för en mycket behövlig inhandling av livsmedel... Det var på tiden det. Det var ganska skönt att komma ut ur lägenheten ett tag. Ah, frisk luft! Men! Nu till det viktigaste! De sålde fleecefiltar på affärn'! Tjo! En sån har jag velat haft hur länge som helst!.. eller, sen jag såg en hemma hos Karolin för några år sen.. Och nu är jag också en stolt ägare! Den är så mysig!Har förresten också Halloween-pyntat! Kände att jag behövde en lång paus från tentaskrivandet.. men aldrg har det väl gått snabbare att ställa ut pumpor och byta gardiner. Eeh. Men nu är det officiellt höst i alla fall ^^ Hehehe! Hur vet man det? Jo, jag har två uppsättningar med gardiner till vardagsrumsfönstret. En för vår/sommar och en för höst/vinter. Och nu sitter höst/vinter gardinerna uppe! Så det så!

Give your reasons, say it's not her fault

Call your girlfriend, Robyn
Mitt på dagen kom jag på en fantastisk strategi för mitt fortsatta hemtentaskrivande. Koppla ur Internet! Aaah! Sen gick det ju superbra. Tills pappa ringde och sa att jag var tvungen att förnya virusskyddet och Intranätet behövdes. Grr. Och nu sitter jag här. Stuck again. Och självklart är jag på youtube igen.Dagens fynd... Det är fantastikt vad fyndig man kan vara med några tomma keso burkar.. eller är det askar man kallar dem? Eeeh. Oooh, eller är det lådor??

Igår var jag och jobbade vid gruvan. Två barnkalas. Ugh. Micke sa att det forsta kalaset måste ha varit det med högljudda han hört. I would agree. Och jag hade hjärtat i halsgropen varje gång ett barn sprang över vägen utan att titta sig för. Tur att mina naglar redan hade klippts av annars hade jag rivit sönder x antal jackor varje gång jag blev tvungen att disciplinera. Huva. Hade feber när jag kom hem på kvällen. No kidding.

Så jag bytte bort min skolbiovisning som skulle ha varit imorse. Det hade jag aldrig pallat (hahahaha, har aldrig använt pallat skriftligt förrut..!! Roligt..). Men men! Dags att dra ur internet igen och återgå till viktigare saker.. Eeehrm.

I think I love you better now

Lego House, Ed Sheeran

Jösses. När jag skriver hemtenta har jag en förmåga att göra annat samtidigt... eller snarare sluta skriva i förmån för annat. Aldrig har det väl varit så roligt att dammsuga? Eh? Eller måla naglarna? Idag har jag dessutom sett dom tre sista avsnitten av Oprah någonsin! Eeegh! Jösses, grät så att det nästan hade kunnat blivit översvämning i lägenheten. Hujedanimej!.. ett under att jag i alla fall skrivit om Bourdieus fältteori.

Dessutom blir ju youtube en fantastisk vän under skrivande perioder. Och finaste Ed Sheeran har precis släppt en video till hans nya Lego House. Den är ju fantastisk! I alla hans videor är han själv nästan aldrig med, utan dyker bara upp ett litet litet tag. Precis som i denna! Heheheeee!Rupert Grint is all sorts of crazy! Hehehe!... är han Ed?.. är han Rupert?.. är han Ron?! Hahahaha! Sicken fantastisk vändning!