I'm feeling great, I'm feeling awesome!

Amazing, Danny Saucedo
Världens bästa pepplåt den där Amazing! Hahahah! Hoppas Danny vinner hela skiten i år! Tjo!

Idag har jag varit ledig. Ah, så fantastiskt det är egentligen. Men i rädsla av att ha tråkigt i min ensamhet bjöd jag med Adamski till Västerås för en tripp till the allmighty IKEA. Gudars, vad stort det är! Vi gick upp och ner och fram och tillbaka i över 1 ½ timme och kom till kassan med bara en ny stol, kudde, tavelramar, batterier, ett bokstöd, datastöd och lite godis.. Det var bra gjort det!

Sen drogs det vidare på Erikslund för bokrea och skoshopping.. kan tillägga att det blev lite kläder och mat också. Heeeh. Men en lyckad dag allt som allt..

Förrutom det faktum att jag var tvungen att bygga ihop den nya datorstolen helt på egen hand.. Fast.. det känns riktigt bra att jag fick ihop den utan att behöva ringa pappa eller ta till frustrationstårarna.. båda alternativen brukar resultera i att det fixar sig. Men nu gjorde jag det på helt gen hand. Tjo för det!Lägenheterna här på området ska radonmätas. Hmmmrm. Så vicevärden var här precis och hängde upp ett par dosor i taket... så nu hänger en och dinglar mitt i hallen ungefär, och om jag skulle ställa mig under den så hänger den typ 1 decimeter ovanför huvudet. Hmmm... snyggt...?

Här blev jag den jag här, här kommer jag förbli


Innan jag kände dig, Melissa Horn
Det går bra nu. Lönen har rullat in på kontot.. första fasta lönen och vuxenpoängen är riktigt bra nu. Har till och med fått brev om förvaltning av tjänstepension. Det ni!

Har till och med skaffat mig matchande matlådor.. en för maten, en för salladen och en för den eventuella såsen! Yeay! Eller.. hmm.. professionellt eller trying too hard? Det är frågan det.

 

Nej, nu ska det jobbas igen!

Hej svejs!

And everybody hurts sometimes

Everybody hurts, R.E.M.
Har så fruktansvärt ont i mina ben... eller snarare framsidan av högra låret och båda vaderna. Trodde jag skulle gråta när jag gick ner för trappen till bilen imorse. Och när jag slutade jobba idag gled jag lite i en nerförsbacke och tänkte: Om jag ramlar nu kommer jag spy av smärta. Ja, spy. Fy sjutton. Men tack och lov I remained standing. Dock var det svårt att smidigt ta sig in i bilen och jag råkade dra ner fönsterrutan och tuta. Greatness.

Hur kommer det sig nu att jag har träningsvärken from hell? Jo, bröllopet i söndags resulterade i skrik och panik (nästan) då vi blev en man kort.... på ett redan supertajt schema. Så stackars jag blev packåsna för blommor, ficklampor, korgar och ljus och fick springa (nåja, dra mig) upp och ner för trapporna till 60 meter ett par gånger. Redan första nedfärden gjorde mig skakig i benen... puuh. Att sedan bli utvald till att leta efter gästernas borttappade skor under resten av kvällen gjorde inte saken bättre... Hmm.

Men det var ändå riktigt kul med bröllop! Fint som bara den var det!

En anledning till varför en vanlig träningsvärk kan ha blivit en träningsvärk från helvetet kan ha att göra med att jag förstörde mina stackars små muskler genom att ha skrattat så mycket till Björn Ranelids melodifestivalframträdande att jag fick kramp från magen ner till tårna..

Kanske.

En annan anledning till träningsvärken som får mig att gå som den krigssakadade Dr. Watson (denna analogi är till för att ni ska få en idé om hur det faktiskt ser ut när jag lunkar mig fram)  kan ju ha varit den dumma idén att möblera om i söndags. Mmm. Och jag har inte fjäderlätta möbler ska jag be om att få tala om... Det blev inte så mycket omplacerat, men för att kunna vända på sängen behövde samtliga möbler i rummet flyttas undan. Puuuh. Men nu är också golvet och väggarna skurade. Weei! Fick sen pyttelite hjälp av pappa att flytta tillbaka allt igen.. Han är snäll han!

Så här blev det i alla fall:Men vi får hoppas att värken försvinner så jag slipper rulla ur sängen imorgon. Gudars! Tänk om det sitter kvar tills på lördag då jag har ett Barnäventyr! Åååh, ångesten att behöva gå upp från 26 meter med hurtiga barn. Jag som knappt kan böja knäna.

Nej! Nu får jag sluta.

Farväl.