You spend your money like your on death row

Lipstick, Jedward
Idag har hemtentan lämnats in och jag har nu officiellt sommarlov! Wooopidooo! Är så lycklig att jag nästan evaporerar! Aaaah! Får se när första arbetsdagen på gruvan blir. Men inte ska vi förstöra denna känsla med jobbfunderingar! Nej, nej!

För att fira inlämnat drog jag ett varv på Uppsala stad! Eeeh. Köpte mig ett par crazy pants harem-style. I like it! Några lyckliga få får kanske chansen att se dessa under sommaren. Maybe, om ni har vägarna förbi gruvan under mina städdagar. We'll see!

Blev lite överiga impulsköp också. Det är fint det! Heheee! Ångrar dock att jag inte införskaffade mig ett par solglajs som jag hittade.. hmmm.
Aaaha, är så lättad över att jag har lov att jag spenderade hela eftermiddaggen med att påbörja och sluka min nya bok! Aaah, starving for some fine litterature, I tell you! Hehee! Enligt min Bok-bok (där jag skriver upp alla mina lästa böcker) så var det i februari som jag senaste läste klart en hel bok.. Öööhm. Pride & Prejudice, för er som undrade. Hihihi.. men jag har tydligen en förmåga att påbörja böcker och inte läsa klart dem. Ovana? Kanske.. just nu ligger en bok ut Stad-serien, Alice in Wonderland och senaste Marian Keyes boken på mitt nattduksbord.. Eeehrm. Ojdå. Men så kan det bli ibland! Men nu finns all tid i världen att läsa på lite hörrni! Waaaey!

If you wanna have a good time just give me a call

Don't stop me now, Queen
Okej, tentan är nästan nästan klar. Det luktar persilja i hela huset! Limpan är på gång! Mmmm! Fördriver lite vilotid med att att kolla in SNL-sketcher! Aaah, älskar Andy Samberg! Synd att SNL inte går i Sverige längre. Grrr.

Härliga Digital shorts finns nu på youtube! Älskar skapelsen The Lonely Island och alla stjärnor som ställer upp på sånt här! Aaah, det gör en glad!

Sötast Michael Bolton då! :D

Excuse moi, ursäkta min franska

Lilla Lady, Daniel Adams-Ray
Idag är det Mors dag! Och jag spenderar dagen på Holmgrensgatan med att skriva en avhandlingsrecension om just Mors dag och Halloween.. Heheheee.. fabulous. Min mamsilamsi har fått en fin fin skål från Kosta Boda från moi och mon frére, så det så! Jag är ett bra barn. Höhöhöö.

Pappis informerar mig just i detta nu att han är bakis och har precis bestämt sig för att ta en cykeltur. Heheheh! Fniss!

I fredags dök det upp ett stort gäng fransoser på bion (därav min franska).. Heeeh. En av killarna spurtar fram till mig i kassan och säger följande (okej, det i kursiv stil är min inre monolog!):

- Hey, do you remember me?
(äääääääh??)
- I visited you...
(in my dreams??)
- ... in the mine!
Jag - Aaaah! Yes, I remember (not really..). And here I am as well! Hahahahahaaaaa!

Ahja, Adam tyckte det var underhållande i alla fall när jag berättade situationen för honom. Heeeeh.Poppisar, poppisar, poppisar!!!!!!!!!

Åååh, är så trött på att tvätta 3D glasögon hörrni! Damn it! Vi borde ha engångsglajs tycker jag, men icke! Har en hel korg med drygt 50 stycken kvar från igår som behöver sköljas och gnuggas. Som tur är så är jag snabb som en duracell kanin! Gör en pall (40 stycken) på 10 minuter! Woopidooo! Olle däremot (som var på bion igår för att se filmen och jag satte på tvätt-tjänst) gjorde en pall på hela tiden jag stod i kassan (50 minuter). WHAT THE HELL! Hur noga gör han liksom? Heeeh.

Det vankas köttfärslimpa här idag. Mmm, mat! Minns inte senast jag åt varm mat. Heheee. Vid tentaskrivande perionder är det yoghurt och flingor som gäller. Kanske blir det lite pli på matgörandet när Linnéa flyttar in om ett par dagar. Fingers crossed.