Oh boy! Vilket vackert väder, solen skiner idag!

Oh boy!, Peps Persson


Okej. Idag regnar det.. men igår, när jag påbörjade detta inlägg, var det varmt som tusan! Så det så!


Så! Nu är allt flyttat från Åkersbo.. eller, ja.. skräp och damm finns ju kvar. Fniss! Katterna är med och verkar gilla läget. Tror jag. Feromoner fungerar, tjo för det!


Jag har fått en madrass till sängstommen nu, så inge mer luftmadrassovande! Sicken lättnad! Puuuuuuh. Internet är det dåligt med.. vi överlever knappt med mobilt bredband från Comviq.. sämsta ever. Tror jag blir tokig! Det går inte att ladda upp bilder och var och varannan sekund slår internet ur. Greatness.


Sitter och funderar om jag ska få Maj-schemat från gruvan snart. Det bör ju dyka upp.. tycker jag.


I helgen är det visst dags för bio-jobb. Jäklar va helgerna/månaderna går fort! Men ingen bio överhuvudtaget på lördag! Weeeeioo! Varför? Ingen aning! Men jag är ledig och kan dra till Uppsala för picnick i Ekonomikum Parken.. eller ska man inta Slottsbacken? Hmmm.


På torsdag ska hemtentan in! Uuuuh-oooh! Kanske ska fortsätta skriva! Håller på att analysera Pojken som åt ikapp med jätten-sagan. Ni vet! Hahahaha! Det är såååå svårt det här! Fniss!  Gillar att jättar är så korkade!En bild!! Ja, det gick! Enjoy..

I believe that life is a prize

Moment for life, Nicki Minaj ft. Drake
Hej! Nu är flytten igång! Vi lyfter lådor och möbler, puuuh! Eeehm, okej. Jag lyfter påsar. Fniss!

Pappi och jag var på 90-års kalas igår! Hipp-hipp-hurraaaaa! Tänkt att bli så gammal! Fast det är ju lite hjärteskärande att se gammla människor.

Okej, men nu hörrni, hinns det inte skrivas mer! För jag ska packa en väska och bege mig mot huset. Jag är trött och inatt blir det att sova på luftmadrasss. Hrmmm. Well.  See ya later alligator!

I'm broke but I'm happy

Hand in my pocket, Alanis Morissette
Idag fick vi hemtentan hörrni. Och imorgon går jag under jord. Faktiskt! Hahaha, ska jobba i gruvan jag. Hmmm. Men lugn i stormen! Hemtentan verkar hur lätt som helst! Ännu en gång. Fniss! Fråga tre: Ge en översiktlig bild av tre olika övernaturliga föreställningar i svensk folktro!.... Eeeeööhm. Älvor dansar i ring och kan göra dig sjuk. Skogsrået råder över skogen och har ett hål i ryggen. Trollen är stora och elaka och föredirver tiden genom bergtagning av människor, dessutom gillar de att kidnappa människobarn. Se där! Klar! Heheheheheee! Gillar denna kurs. Softish på hög nivå!Hittade mina Alanis Morissette skivor när jag städade ur en låda till Linnéa. Åååh. Alanis. Hon är bra hon! Så nu går Spotify på högvarv! Jagged little pill-skivan är ju fantastisk hörrni!

Snart är det löning! Det är allt på tiden! 46 kronor kvar på kontot säger Internetbanken. Hmmm. Tur att det är tidig löning denna månad!