I'll take my clothes off and it will be shameless

The Fear, Lilly Allen
Haha! Idag lärde jag mig på föreläsningen att om man träffar på en arg björn i skogen så ska man blotta sig fort som tusan för då bli björnen generad! ^^ Vilka härliga sägner vi har här i Svealand! Så nu är alla informerade..

Titta va med rolig post jag har fått idag! Trångt i den lilla postlådan kan ni tro! Om man knappt får i nyckeln i låset, då vet man att det har hänt saker!Ett paket hade kläder i sig.. fniss! Och så mer kurslitteratur! Wooop-woop!

Nu har kursen om folklore och folkdiktning börjat! Weeei, detta kommer ju lugnt bli den roligaste delen av kursen. Det har börjat lite nytt folk också... och det bara osar lajvare om dem. Hmpf. Kommer ihåg första dagen då alla skulle berätta varför de valt att läsa etnologi, och drygt hälften sa att de älskar folklore. Det var ett tecken redan där tror jag. Tilläggas bör att flertalet också har rosa eller blått hår. Goodness. Är glad att det finns en till skara studenter i klassen som erkände att de läste etnologi för att de ville arbeta inom musei- och turismnäringen i framtiden. Puuh, den gruppen ställer jag mig till... trots att tjejerna ser ut, klär sig och agerar som Marly och Lindsay i The New Adventures of Old Christine. Fniss!

Humanioradagarna har dragit igång på Engelska Parken. Vilket betyder mässor, workshops och föreläsningar. Eftersom jag inte orkar dra mig till Uppsala imorgon eller på fredag så fanns bara idag till förfogande för min del. Så! Det blev föreläsning om feminism i dagens samhälle med föreläsaren Maria Svealand... hon som skrev Bitterfittan. Jorå, det var riktigt intressant hörrni!

Men nu är jag superhungrig! Bussen jag skulle åka hem kom aldrig för den stod fast i någon kö pga. den svåra trafikolyckan i Morgongåva. Hrmm, det är svårt att bli sur då ju. Så jag fick vänta en hel halvtimme på nästa buss! (Hehehehe!) Men nu blir det kyckling och brysselkål!

I'd cut the cannons down

Giving up the gun, Vampire weekend
Igår var jag på en skrattattack-föreläsning! Helt underbar! Shame on you other guides who missed it!

Mina H&M kläder har kommit! Fast måste hämta dom på Norrbytull.. Hrmm.

Karolin kommer inte att gilla detta. Jag har börjat följa ännu en tv-serie över Internet. Hrm.. Det är ganska många nu faktiskt. Ska ta mig en funderare över vilka jag kan ge upp. Pretty little liars, True Blood, Vampire Diaries, America's Next Top Model, How I met your mother och Hellcats are a no can do. Men kanske Make it or break it, Cougar town, Desperate Housewifes och Glee.. bara kanske Glee. Grrr. Jöesses, att det är så många! 11 stycken! Fast alla går ju inte samtidigt så klart! Nästan alla har uppehåll nu faktiskt. Tyvärr. Aaaargh, att jag ens började titta på min nya serie Being Human (US)! Men det är ju så att både True Blood och Vampire Diaries har uppehåll nu, och nån vampyrserie måste man ju se! :D Fniss! Var väldigt nära att börja se orginalserien av Being Human, som är brittisk, också. Hehehe, men det tar alldeles för lång tid att titta ikapp alla avsnitt. Så endast den amerikanska versionen får det bli. Än så länge.

Hell, you don't know what they're saying

Bottlecaps, Inara George
Yogi Björn är inte en bra film, så den kan ni undvika. Nytt jobbschema på bion har kommi! Bra filmer på gång, hörrni! Water for Elephants, Red Riding Hood, Scream 4, Thor, Pirates 4, X-men: First class och Baksmällan 2.. och inte att förglömma ännu än Fast & Furious film - Fast Five!! Weeeio! Vill nån följa med? Det är gratis.. and God knows I could use the company!

Igår var det kalas hos Karolina! Mat och sällskap!.. och chokladfontän!! Mmmmm!Fniss!Galenpanna går alltid hem! Roligaste spelet någonsin måste jag nästan erkänna! Plus att man får världens bästa Björn Borg-frilla!