Push me like a busted tape recorder, press play and I will dance


Pusher, Henok Achido
Sitter med stora, förskräckta ögon och gråten i halsen (nästan). Tydligen ska det komma nya barnturer i gruvan till nästa säsong. Jag är rädd. En av turerna innebär att man åker hiss ner till 60 m och sedan går hela vägen upp. Meh. Uuuh-oh. HELA VÄGEN! Crapperjack! Som en omvänd 60 metrare liksom. Nej. Det är allt jag kan säga. Nej. It's hard enough to gå upp från 26 m. Hoppas att man inte behöver prata allt för mycket på uppvägen. Who am I kidding?? Klart man måste det. Detta är kanske ett incitament att börja springa lite? Perhaps.

Stripsen är i ugnen och fläskfilén i pannan. Mmmm! Snart är det finmat!

Imorse delade jag ut enkäter till 45 elever på Ekeby. Och de var riktigt snälla och svarade bra. Det blir nog bra det här tror jag! Peace!

I look pretty tall but my heels are high

Substitute, The Who
Är slut efter ett par dagar med allt för lite sömn, och lite för mycket jobb.
 
Utekväll blev det i lördags. För-förfest hemma i lägenheten med Josefin och Adam och hans vänner. Vi spelade ölspel och av någon anledning så var det alla mot mig och Josefin. Så vid 19.30 kunde jag inte sitta rakt. (Detta är en bra indikator på hur resten av kvällen blev). Uuh. Roligaste på kvällen var när Rebeccas militärkompis klev igenom isen på en liten damm! Heheheeee! Jobbigast var ett visst samtal till Karolin. Ugh.

I söndags vaknade jag för tidigt, och troligtvis också fortfarande berusad. Fick tack och lov skjuts av pappa till gruvan! Sen började en nice och soft dag i gruvan med Christian som sällskap. Not to shabby. Fast, till första turen kom ett gång klämkäcka 45-ish gubbar. Eh. Det blev kort i varje ort och sarkasmen flödade. Men som tur var, är det med specialitet. Uppskattad var jag i alla fall. Blev bara en till tur, för till sista turen så kände ingen för att dyka upp. Neehe. Så jag gick hem. Uh, i kylan. 45 långa, vindpiskande minuter...  Huuuuh.

Imorse drog jag till Västerfärnebo med ispärlor i håret (note to self; gå inte ut med blött hår i 16 minus) för att vikariera. Hemkunskap stod på schemat, men fick en lektion i svenska inklämd under lunchen. Great. Trevligast på dagen var att Klasson också vikarierade! Fast på bilden, så jag hade någon att hänga med! Skönast var att kvinnan jag vikarierade för hade ett litet rum innen i hemkunskapssalen där hon hade luftmadrass och filt och grejer! Så där låg jag mitt på dagen och filosoferade. Mest häpnadsväckande var det faktum att ett gäng killar trodde att det var rätt att hälla i ägg, mjöl, socker, kakao och vaniljsocker i det smälta smöret och sedan fortsätta koka smeten. Hrm. Jag blev stum när jag kom fram. Men, jag sa att de var här för att lära sig och man lär sig bäst av sina misstag! Så, de stoppade in kakan i ugnen. Men den såg inte så värst god ut. Heh.

Nu ska jag blunda ett tag. Hej.

Jag var ung när jag fann Gud på ett dansgolv

Smutser, Kristian Anttila
Okej. Det var kanske inte världens bästa idé att inte ställa väckarklockan igår kväll. För jag vaknade strax efter 12. Inte bra. Och nu har jag suttit och tittat in i väggen sen dess. Jag blir alltid så lat när jag sover för länge. Heeh.

Sin City på TV igår. En av världens bästa filmer, Robert Rodriguez mästerverk. Önskar för allt i livet att det kommer en uppföljare. Han kan göra filmer den mannen. Imponerande rollista också, men vem skulle inte vilja vara med i en Robert Rodriguez produktion? Åååh.

Rebecca fyller 21 idag! Så, vi ska fira.. fira rejält! Utgång står på agendan. Så synd att jag ska jobba imorgon bara. Egh. Men börjar kl. 11, så jag ska väl klara mig. Tror jag. Ska dricka vatten och trycka en chips-påse innan jag somnar inatt. Det brukar bli bra det. Tur att det är bra luft i gruvan, så det ska lösa sig.

Det blev korta stycken i detta inlägg. Antar att det är för jag är så seg och lat idag. Hegh. Dags att gå och handla. Peace out.