Oh, I wish I had a sun tan

Lust for life, Girls

Det är vamt idag, konstaterade jag när jag steg ut ur huset klockan 08.37. Det är trevligt! Hela eftermiddagen har jag spenderat ute på landet i en riktigt skön turkos sommarklänning! Men jag har upptäckt något. Hela jag är kritvit! Okej, jag är förövrigt alltid vit. Men nu är det extremt! Man kan bli blind om man ser på mig när solen ligger på! Var tvungen att sätta på mig solbrills innan mina pupiller blev så små att de kröp ihop och försvann in i hjärnan. Och med solbrillsen på tänkte jag: Wöwöwöw! Jag ser nice ut med bruna ben! Måste soooola hela sommaren! För övrigt kom jag och tänka på nåt annat när jag satt där och stirrade på mina färgfientliga ben. Ska inte turkost få hudfäregn att se bra ut? Bli man inte mörkare í hyn av färgen? En illusion liksom? Jag har i alla fall hört talas om det. Så det ska stämma. Men icke på mig!

Sen slog det mig att jag ska jobba i en gruva i sommar. En gruva. Underjorden. Undrar hur mycket sol jag kommer få på mig då. Hrm. Satan. Måste göra nåt åt det här. Hit the solarium now! Så gör ju alltid mami innan solsäsongen. Man måste ha en grund liksom. Bra idé. Ska se vad jag gör åt det. Ska nog ta och sträcka ut mina ben i solen i ett par dagar till. Åtminstone.  Kanske det hjälper. Hoppas.

Vad har jeg mer hunnit idag? Hm. Jo! Har axilurat och frontlineat två katter! Tjo! Så akta er maskar och fästingar here comes Superminea! Hihi! Men Christopher-Robin har lyckats undvika mig hela dagen. Han har en sixth sense you know. Han vet att jag är här. Och han vet vad jag tönker göra. Hrm. Typsikt. Det är de andra katterna som har skvallrat. Jag lovar.

Nej, man kanske ska ta och hämta en filt och lägga sig på gräsmattan ett tag till. Med tentaanteckningarna. Usch. Jag har fått en massa frontline på mig idag så fästingarna håller sig borta ifrån mig i alla fall. Annat blir det med myrorna. Och jag som tänkte ta en glass med mig. Hm. Kommre ångra det på en gång. Men men. Det är glass vi pratar om. Ha!

She said: Hello mister, pleased to meet you

Big Jet plane, Angus & Julia Stone

Jag vet inte vad det för fel på mig. Vaknar 8 varje dag. Sharp. Kanske har jag så mycket att göra att hjärnan väcker mig i förtid varje morgon. Det måste vara så. Och konstigt nog är jag inte trött heller. Pigg som en piggelin så här tidigt på morgonen? Det måste vara nåt fel.

Jobbade på bion igår. Prince of Persia. Mja. Helt okej film faktiskt, påminde om Aladdin! :) Hihihi! Ska visa den ikväll också och imorgon. Hrm. Så bra va den ju inte. Men men. Får hitta på annat under tiden!

Ska till gruvan idag innan jobbet väntar ikväll. Ska dit med Johanna. Puh! Kul kommer det bli i alla fall. Känner paniken komma krypande. Har egentligen bara den här helgen att åka dit. Hinner inte senare. Och sen börjar jag jobba den 15 juni. Ojoj! Men har i alla fall skrivit klart alla fakta som jag ska berätta under gruvturerna i sommar. Det känns bra.

Det är helt ofattbart så många myggbett jag har! Det värsta är att jag har två stycken på handen! Och dom slutar inte klia!! Är alldeles röd! Grrrr!

'Cause this is my life my friend

This is my life, Anna Bergendahl

Phoenix vill mysa. Hon går på tangetbordet. Kattskrälle! Inte nu!

Lyssnar på Anna Bergendahl på Spotify. Hrm. Måste lära mig tycka om den. Måste vara riktigt patriotisk ikväll. Vill alltid att Sverige ska vinna. Alltid. Vad det än gäller. Hejjar alltid på. Det kan gälla allt från curling till... ja, Eurovision song contest. Om nu Anna inte går vidare från semin ikväll blir jag deprimerad. Riktigt deprimerad. Då är det ju riktigt pinsamt. Upptäckte att jag tyckte om Belgiens bidrag; Me and my guitar. Och en riktig hunk att vila ögonen på! Tjo!

Fast jag ska ju trots allt jobba på lördag. Ska skynda mig hem till klockan 22 så jag hinner se slutet av tävlingen. Fast det är ju ingen brådska om sverige inte är med. Men men. Usch, vill inte jobba ju!

Har lyckats få 10 nya myggbett idag. Sommaren inleds bra. Jippi. Var i helvete kommer alla myggj-vlar ifrån?!? Blir tokig!! Och varför envisas mammi om att ha dörren öppen? Det är inte ens vamt idag! Blir tokig. Det kommer gå så lätt att somna ikäll. Gaaah.

Mmm, åt hemmagjord pizza nyss. Med champinjoner, paprika, lök och massa smått och gott! Mums! Och jag gjorde en riktigt god sallad också. Lyckat!