Girl I want to make you sweat, sweat till you cant sweat no more


Looking you big brown eyes, Bob Marley


Värmebölja i Svea Rike just nu? Tror det. Jösses Amalia! Kollade in yr.no idag och insåg att det var kallare (okej, svalare) på Rhodos, dit vi nästan ska! Brrr! Heheheheheh!

Idag var la familia på trav på Fornaboda. Jag satsade, men vann nada. Absolut ingenting. Så hiiimla tråkigt! Det kanske inte är den bästa strategin att spela på den häst som har finast namn? Hmmmm...Jöööhöpp! Imorrn ska det jobbas. Så jag tackar för idag. Gnatt!

Never gonna stop, give it up. Such a dirty mind.

My Sharona, The Knack
Det är inte varje kväll som avslutas med biofilm vars eftertext-musik är My Sharona! Heheheh! Fantastiskt! Så trots min trötthet och värkande fötter blev det dans i masinrummet á la Cameron Diaz trosdans i Charlies Angels. Joo ni! Det var kul det! Efter en 11 timmars arbetsdag är det lätt hänt.Tjohej!

Idag har jag städat på jobbet. Det är skönt det, för då slutar man 14. Så jag är redan hemma! Weei! Ikväll vankas dock tacokväll hos Johannis, så jag ska snart dra mig till någon slags mataffär och inhandla nödvändigheterna.

På onsdag ska la familia på trav! Sommartradition så det bara stänker om det. Det är härligt att spela bort pengar lite då och då, eller hur? Heheheheee!

Shitt pomfritt! Igår började nya säsongen av True Blood! Iiiignh. Måste nästan titta nu på en gång..! Nej. Jo. Nej.. eller.. jo. eller. Kanske.

Man slet ut båd' skor och klackar, aldrig fick man på dansen stopp


Horgalåten
Nu ni!Det har varit midsommar här om dagen. Vilket betyder att det nu är mindre än sex månader till självaste Julafton. Ugnh. Va månaderna flyger förbi!

Om en vecka sitter ju jag och Karolin i ett flygplan med destination Medelhavet!!! Woopidoo!

Jo. Midsommar firades i Sätrabrunn. Egh. Mycket folk, och det tog 20 minuter att stå i bilkö för att få parkering. Greatness. Men jag och Mamilita åt glass och tittade på resningen av stången och många små grodor som dansade förbi. Heeeh.

Och så till gårdagen. Högsäsongen vid gruvan drog igång. Massvis med guider dök upp och ett stadigt gäng turister. Aaaah. Allt verkade gå enligt schemat tills det kommer en buss med clowner. (???!) Tydligen hade de bokat privat för alla 30 som kom, och de skulle gå tur och höghöjdsbana. Uh-uuuuh-ooooh! Shit pomfritt! Men efter lite skrik och panik gick det ju på nåt vänster och alla hann runt allt. Puuuh. Bara några guider som fick jobba häcken av sig bara. Heeeh. Och på köpet stals Linnéas skor av en clown. Hahahahahahaaaaa!

Idag väntar ännu en dag av huvudansvar vid gruvan för min del. När det är klart är det bara att skjuta sig själv som en kanonkula till bion för jobb där under kvällen. Uuh. Kommer somna som en stock ikväll känner jag. Tur att jag bara ska städa imorgon. Puuuh!

Hej svejs!