I could stick around and get along with you

Hello, Martin Solveig & Dragonette


Hrm... upptäckte precis att det var ett tag sen jag skrev sist. Hur det kommer sig vet jag inte... för ganska mycket har ju hänt, eller?

Efter en dags paus från Pride and Prejudice så har jag nu lyckats tagit mig igenom den utan att alltför många gånger behövt lägga den ifrån mig för att lugna ner mig. Gud bevars! Läste de sista fyra kapitlen på bussresan hem från Uppsala idag och kunde inte få bort det fruktansvärt stora leende som sträckte sig från ena örat till det andra. Jösses. Hoppas ingen såg mig. Men mina allt för höga suckar kan ha lockat till sig ett par för många undrande blickar.

Men nu är den utläst och ni ska slippa höra något mer om den.

Men till ett ganska relaterat ämne så vann Colin Firth sin första Oscar inatt på The Academy Awards! Tjo! Välförtjänt! Och jag har redan bokat plats till The King's Speech på bion! Tyvärr fanns det inte på världskartan att jag inatt kunde sitta upp och se själva galan eftersom väckarklockan skulle ringa 04.45. Wei. Men ikväll är det ett snabbt sammandrag på två timmar på femman! Tjo! Så då kan man ju få se herr Firths fina tal igen... youtube är annars en bra grej.


 
"I have a feeling my career has just peaked. My deepest thanks to the Academy. I'm afraid I have to warn you that I'm experiencing stirrings. Somewhere in the upper abdominals which are threatening to form themselves into dance moves. Joyous as they may be for me, it would be extremely problematic if they make it to my legs before I get off stage.."

Han är så söööt! Tänk att för 15 år sen var han Mr. Darcy! Mmm!



Justja! I Lördags var det jobb vid gruvan på schemat. Jag spenderade majoriteten av dagen med att domdera över Andreas. Hihiihiiiii! Men det fanns en del att göra och som "G1" så var det min uppgift att deligera arbetsuppgifter. Och på något konstigt sätt så var det bara Andreas som dök upp när jag behövde hjälp. Hehe. När väl Johanna hade lite time off var det bara till att hänga lite i personalrummet. Mycket bättre! Wei! Det blir en rolig sommar med dessa personer måste jag erkänna... och hoppas det blir dagar som dessa då med! Fick till och med skjuts hem från gruvan av Johanna! Ah, det var bäst verkligen!


Kanske dags att diska nu. Tror det! Adios amigos! Hahahaaaaa!