I wanna walk and not run, I wanna skip and not fall

Cowboy take me home, Dixie Chicks
Jösses hörrni! Dimman och kylan imorse var inte att leka med. Brr. Höstskor och jacka på, bannemej! Lite fantastiskt egentligen att hösten redan är här. Den är lite av min favoritårstid. Sköna färger på kläderna, roliga accessoarer, nya skor (!!!) och så klart den härliga doften i luften! Mmm! Och då vaknar ju givetvis också country-hjärtat till liv innanför bröstkorgen! Åååh! Dixie Chicks, Miranda Lambert, Carrie Underwood, Faith Hill, Kellie Pickler och givetvis massor med Taylor Swift! Det är mysigt att cykla genom gula löv med Landslide i öronen! Det borde ni prova! Och ja, Limpan, Play that country tuba, Cowboy är nu med i min country-lista! Heheheheheee!

Upptäckte att jag har fyra dagars ledighet framför mig, fredag till måndag. What to do. Så lång ledighet går inte an! Kommer ju bli lite småtokig. Klarar ju knappt av att inte ha nåt för mig under en förmiddag. Så nu har jag fixat och trixat och ska åka till Småland på torsdag kväll! Weeeeio! Det stod mellan det eller att jobba på gruvan.. Hehehe! Tror att jag valde rätt! Vi kanske till och med ska åka till Ullared! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!This world keeps spinning faster to a new disaster

I run to you, Lady Antebellum
Alltså. Vad är det för väder vi har? Hösten är på väg med stormsteg. Igår trotsade jag spöregn och blåst och anlände till gruvan våt som en trasa. Hugalugen. Brrr. Men är väl glad att man inte befinner sig på USAs östkust i alla fall. Poor bastards.

Inatt var det MTVs VMAs.. men. Ehrmm. Varför måste alla bra galor visas så sent?! Heheheheheheee! Ahja. Youtube är alltid bra och man kan se allting igen där! Och vad visades på årets VMAs?! Jo, en teaser för Hungerspelen! Tjoooohooo! Jag och Karolin är way too excited över dessa böcker. Hehehe. Men men!
Idag är jag ledig förresten! Tjooop! Och imorgon börjar allvaret och pluggandet. Blä. Men en termin ska man väl kunna stå ut, eller?

Hej svejs!

I got soul but I'm not a soldier

All These Things That I've Never Done, The Killers
Om Linnéa visste hur jag hade låtit det förfalla här hemma.. Heheheheee! Men som Andreas säger, så har jag en mycket högre smärttröskel när det gäller nedskräpning (och allt annat tror jag också) än Linnéa. Men nu är städhandksarna på och Städlistan på Spotify har skapats! Yes!

Att köpa tre nya par skor var väl kanske inte så väldigt smart. Hela hallen är nu full och jag kan inte se dörrmattan. Ooopsie!


Lillbro' var här och hämtade sin kaffebryggare nu precis. Han ska visst åka upp imorgon redan. WHAT!? Då kan ju inte jag följa med! Jag måste ju jobba... Men tänkte åka hem till mammi och pappi ikväll och säga hej svejs! Vi får se när jag har tid att åka upp dit. Någonsin? Who knows. 10 timmar med tåg/buss skulle det visst ta enligt SJ. Hugaligen...