Now's the time for us to say..

Happy New Year, Abba
Så.. Dötid mellan all mat och självaste tolv-slaget. What to do? Karolin läser The Heroin diaries (hon har fastnat för Nikki Sixx!) och Daniel fipplar med sin Ipohone medan matsmältningen kickar in. Så jag laddar väl upp lite bilder då jag då.


Girlsen grus... Heheee..

Rätt 1. Risotto! Mmmmm!

Rätt 2. Kyckling och rotrukter.

Rätt 3. Pannacotta! Mmmmmums! Alla rätterna må jag säga blev riktigt bra! Vuxenpoäng till oss.
Bildkavalkader är bra det! Man säger väl att en bild säger mer än 1000 år.. så detta var ju ett inlägg på.. få se nu.. 7000 + ord! Håll till godo!

Har bara lyckats slå ut två glas än så länge.. och ett av mina fina Lasse Åberg glas gick i bitar. Hrm. Upp med Bezzervizzer!

Gott Slut.. och God Fortsättning!

I'm all you need, I am the ultimate high

Pusher, Henok Achido ft. Sophia Somajo
Sen kväll blev det igår. Var hemma vid halv två, och bestämde mig då för att renbädda och testa mitt nya gosiga täcke! Score! Bäste grejen ever!

Jo, en tapper mycket liten skara begav sig igår kväll ut på dem stora, hala vägarna mot Köping. Det är ett mirakel att vi kom dit hela med tanke på vem det var som körde. Ehhrm. Kvällen spenderades i gott sällskap i ett annorlunda hus med god mat och trevlig stämning. Sällskapsspel blev det givetvis också. Så  blir det när det är gruvguider som get together. Lyckades ta två bilder.. som ser likadana ut.Många spel blev det faktiskt.. kanske var det därför som det blev så sent? Who knows.. kanske. Galenpanna var roligt och Andreas blev förkrossad, Ticket to ride var svårt som vanligt och jag förlorade, Bezzerwizzer var irriterande som vanligt, och Allsång på Skansen-spelet gav mig bara dåliga kort. Hrm. Men det var kul ändå!

Nu ska jag trycka i mig det sista av den överblivna pizzasalladen som jag hittade i kylen nyss. Fan, va peppar är starkt. Sen ska optikern titta på mina ögon och linser. Mm.

Let him soothe your soul, just take his hand

Dr. Feelgood, Mötley Crüe
Sheldon håller på att lära sig köra bil på The Big Bang Theory. Aaah, kvällsnöjen! Kommer somna gött om en kvart. Klockan är över midnatt och jag bör sova vid det här laget. Men tydligen inte. What to do. Liksom.

Händelserika timmar ligger bakom mig. Bör ju faktiskt vara trött.

Igår for nämligen familjen Funk till Ösmo (utanför huvudstaden) för att äta kalkonmiddag med vänner till familjen. Mmm.. Kalkon... Fast det blev nog mest supande ändå. Och jagh spillde rödvin på duken och väggen. Ooops! Pappa badade bubblepool ute i trädgården och blev alldeles lullig av ångan att han började slöddra. Haha! Och glömde sätta på sig kalsonger. Eeääm. Blä. Men det var mys. Nu blir det bilder. Kameran är i högsta hugg hela tiden nu för tiden!


För tre år sedan fick ju min Pheonix-Beninix kattungar.. Christopher-Robin och fyra till. Och en av kissekatterna fick ett hem hos familjen Ahlin-Wahlmark.. som också gör en grym kalkon! Mmm. Piraten, som vi döpte honom till, har blivit stor och heter Svensson. Hrm. Och är så jäkla lik Phoenix i färgen, med Christopher-Robin i storlek (med tanke på att de har en riktigt stor skogskatt till pappi).. så nu blir det bild (er)!Crazyness!

Mätta och belåtna åkte vi hem mot Sala idag.. men vi fastnade vid Stockholm Factory Outlet i Barkarby. Hrm. Jag åkte därifrån dryga 600 kronor fattigare, men med kassarna fulla med en kastrull, plattång, två böcker och ett spel. Konstigt.

Sen när jag ÄNTLIGEN kom hem till lägenheten igen var det bara att vända i dörren och dra ner på stan för att möta Karolin och Daniel. Efter några timmar med dom kom jag hem till lägenheten med ännu flera kassar. Sprit och mat till Nyårsafton denna gång. Nu är allt spikat. Heheheheee!

Ska försöka bli lite trött nu och läsa min nya bok.. The heroin diaries av Nikki Sixx.. Johanna har sagt (rekommenderat) till mig att läsa lite biografier om famous rockers.. så jag gör väl det. Speciellt om boken bara kostar 35 kronor.