I got the sun in my pocket and the moon in my hand

I got the sun in my pocket, Locnville
Packar och städar. Ränner och flänger. Fram och tillbaka. Har en lista som måste packas. For ner på stan och shoppade ett linne. Men glömde köpa hörlurar, det viktigaste som skulle köpas. Hrm, får åka ner imorgon också.

Imorgon åker jag till Karolin! Woopidoooo! Ganska många timmar på tåg har jag att se fram emot. Så jag har plockat fram den skönaste reseutstyrseln som jag kunde hitta! Såå det så!

Igår bröjade Fångarna på Fortet! Nostalgi! Ååååh, va det är ett bra program! Älskart! Och dvärgarna är med, och till och med tigerkvinnan (sa Karolin!). Helt underbart! Men va tvungen att springa ner till tvättstugan mitt i och hämta tvätten. Gaah. Hahahaaa! Och första gången jag sprang ner och la i tvätt så råkade jag glämma nycklarna på tvättmaskinen när jag gick ut. Oooops! Men det löste sig, skönt att man har snälla grannar.Sista dagen på jobbet och guiderna ser lite sletna ut.

The words she knows, the tune she hums

Tiny dancer, Elton John
Jag vet inte vad jag ska hitta på. Jag har slutat jobba för denna sommar uppe på gruvan. Får se om jag återvänder. Hm, vem vet. Tycker om människorna jag jobbar med. Tycker om jobbet. Gillar inte hissarna. Dilemma. Silvergruvans dagar var en kul avslutning på sommaren, fast liter bittersweet om man kan säga så. Drev omkring lite under jord på eftermiddagarna. Förmiddagarna var lite halvdana. Söndagen samlade jag in biljetter av dem som skulle ner i underjorden. Eeh. Men men. Money in my pocket. Ett gäng försökte betala mig svart. Mysigast va det på söndagen precis innan vi åkte upp ur gruvan för sista gången. Vi gick omkring i en hög och sjöng högt och ljudligt. Vill göra det igen. Har lärt mig en psalm nu som jag skulle ha kunnat hela sommaren! Great.

Har några hellediga dagar framför mig nu. Och håller redan på att bli tokig! Det finns ju inge att göra! Och det regnar ute. Hrm. Funderar över att städa garderoben nu snart. Vi får se om det blir av. Jobbar på bion i helgen, det va det tag sen! Och sen ska jag åka till Karolin om en vecka! Weeeio!

Sen kommer jag hem precis till skolstart! Har köpt kurslitteratur idag. Iiiigh. Gick på lite över 1500. Underbart. Hoppas det kommer hem snart iaf. 


Har haft så sjukt kul med kollegorna uppe på gruvan! Heeeeeheee!