I could tell when you're around by the scent of your perfume


First time, Rihanna
Igår åkte jag till och månadens lön till Västerås för lite strosande. Men jag och pengar och affärer brukar betyda att gareroben fylls på. Och så också denna gång. Heeeh.

Passade på att inhandla doften för sommaren 2012. I år blev det en av Flora by Gucci.. Mm, Gorgeous Gardenia blev det tillslut.. den luktar Gardenia så klart! Och lite päron... Hihihi. Blommor och frukt! Fantatsiskt!

Gud bevars, jag måste lära mig hålla i pengarna snart..Mammis tycker att jag har för många perfymer i mitt skåp... och truth to be told så är dessa inte alla jag har.. Ehrm.

Men är ritkigt nöjd över min 2012:a! Den påminner lite om Versaces Bright Crystal, som jag köpte till mig själv i 20:års present. Wiihi. Versace Yellow Diamond fick jag i julklapp av mammi, så den använder jag som finparfym. Men sista Versace (som heter Versace!) står bakomen Mexxen och luktar gudomligt! Den köpte jag till mig själv inför studenten och fick vara min finparfym länge... Nina Riccis Nina luktar äpple och är min vardgasparfym under våren nu för tiden, men var sommaren 2009:s parfym från början. Mexx Fresh var för 2010 men är numera en sensommar/höstparfym. Mmm! Och Isadora Sommar var förra sommarens lukt! Så den kan jag inte riktigt använda som någon säsongsdoft än.. Hihi! Har tyvärr inte hittat någon riktigt jul/vinterdoft än, men funderar på Lancomes Tresor Midnight Rose!

Puuh.

Blir oftast blommigt eller fruktigt som topnot och trä som bas när jag väljer parfym! Bara så att ni vet..... om ni känner för att köpa parfym till mig någon gång... Heheheee.

Promise you'll remember that you're mine

Blue Jeans, Lana del Rey
Karolin har funderat fram vilken låt som blir sommarens sommarplåga.... hmmm. Jag tror inte på hennes idé. Men men. Jag brukar ändå aldrig ha rätt. Jag hoppas lite på Lana del Reys Blue Jeans. Den blir min sommarplåga i alla fall!
Tjo!Och ja. Det kanske är lite Wicked Game över refrängen. Men jag har en känsla av att hon vet det. Fantastisk är den i alla fall! Och det är Chris Isaaks också för den delen..

Och videon är ju inte för dålig heller.

Imorgon ska Minéa leka lärare. Ska ha en lite snabbkurs för söta werdshusflickor! Hihihi! Har till och med förberett och kopierat och haft mig. Puuh! Hoppas det blir bra.Undrar om sommarplågor måste vara riktigt fartiga klubblåtar... hmm. I så fall har jag fel. Så fel.

Hej.

Coolaste katten i det långa landet falukorv

Mister Cool, Snook
Idag var jag hem till mammi och pappi för att fika och ännu en gång fira mammas födelsedag. Heeeh. Men rulltårta är trevligt! Och gos med sööötaste katterna i världen! Det är sant, jag har världens tre sötaste kattor! Hhihihiihi!


Zorro (Borro)


Phoenix (Beninix)


Kristoffer-Robin (Stoffis!)Subbi-nubbi-lubbi-gubbi-rubbarna! Aaaaah.

Ja, så atteh. Det blev ett helt inlägg devoted till mina katter. Öhm. Så kan det bli ibland! Mihihi!