I could tell when you're around by the scent of your perfume


First time, Rihanna
Igår åkte jag till och månadens lön till Västerås för lite strosande. Men jag och pengar och affärer brukar betyda att gareroben fylls på. Och så också denna gång. Heeeh.

Passade på att inhandla doften för sommaren 2012. I år blev det en av Flora by Gucci.. Mm, Gorgeous Gardenia blev det tillslut.. den luktar Gardenia så klart! Och lite päron... Hihihi. Blommor och frukt! Fantatsiskt!

Gud bevars, jag måste lära mig hålla i pengarna snart..Mammis tycker att jag har för många perfymer i mitt skåp... och truth to be told så är dessa inte alla jag har.. Ehrm.

Men är ritkigt nöjd över min 2012:a! Den påminner lite om Versaces Bright Crystal, som jag köpte till mig själv i 20:års present. Wiihi. Versace Yellow Diamond fick jag i julklapp av mammi, så den använder jag som finparfym. Men sista Versace (som heter Versace!) står bakomen Mexxen och luktar gudomligt! Den köpte jag till mig själv inför studenten och fick vara min finparfym länge... Nina Riccis Nina luktar äpple och är min vardgasparfym under våren nu för tiden, men var sommaren 2009:s parfym från början. Mexx Fresh var för 2010 men är numera en sensommar/höstparfym. Mmm! Och Isadora Sommar var förra sommarens lukt! Så den kan jag inte riktigt använda som någon säsongsdoft än.. Hihi! Har tyvärr inte hittat någon riktigt jul/vinterdoft än, men funderar på Lancomes Tresor Midnight Rose!

Puuh.

Blir oftast blommigt eller fruktigt som topnot och trä som bas när jag väljer parfym! Bara så att ni vet..... om ni känner för att köpa parfym till mig någon gång... Heheheee.