There's no one but you and me

Between the raindrops, Lifehouse & Natasha Bedingfield
Det finns få bra saker med att ha delat med sig av sina Spotify Premium-inloggningsuppgifter till sin lillebror.. Kan i och för sig nog faktiskt, i skrivande stund, inte komma en enda bra sak.. Hmm. Min generositet har sina baksidor tror jag minsann. Förrutom långa musikkrig under tidiga mornar och fredagskvällar hittar man dessutom många random spellistor. Så idag blev det ett what the hell fuck?! Ha i alla fall the decency att lägga listan långt långt ner.. inte först! 
 
 
Jag själv har uppenbarligen impeccable taste.
 
Vet ni att mer än halva mars har gått? Eller, det är så klart ni vet! Jädrar i min låda vad fort det har gått. Tiden går alltid fort, no news there. Men denna gång är det läskigt. Jag har inte hunnit med något jag hade tänkt hinna med. Kusligt. 
 
Men vet ni vad som är bra med denna superdupersnabba månad?! Jo, att den 31 mars börjar Game Of Thrones säsong 3! Har snart plöjt igenom tredje boken. Men gudars vad långa böckerna är, och vilken liten text! Tar ju aldrig slut! Men men! Det är det värt. Team SanSan for the win! Hoppas kan man alltid..
 
 
Och tur att man inte är ensamma om att tycka det! 
 
"The SanSan fans, who wants to see Sandor and Sansa get together in the end.." Yeay!