At the end of the day you're another day older

At the end of the day, ur Les Misérables
Japp, jag har varit och sett på Les Mis, så nu går soundtracket på repeat i Spotify. Sad but true. 
 
Ah, har hittat en ny alldeles underbar TV-serie under my absence från bloggsfären. Nämligen The Mindy Project. Se den.
 
"Put on some music, and none of your girly stuff."
"This might be challenging, but I think I know what to do... This is the most masculine Broadway-song that I have"
 
Hehehe..
 
Anywho. Det var ju ett tag sedan sist. Det har ju hunnits med en hel del... sedan 28 november. Blimey. 
 
Vi har haft Lucia i gruvan. Kämpigt många framträdanden, men det gick ju bra... tror jag.
 
Några dagar senare begav sig ett härligt jobbgäng ut på utflykt till granngruvan.Och efter lite skrik och panik tog vi oss hem igen också. Framhjulsdrivna bilar är inte att föredra på isiga bergsväggar (?) ner i ett dagsbrott. Bara så att ni vet.
 
Sen blev det Julafton, och jag fick massivs massvis av fina julklappar! Det ni! Och så spelade vi supermycket spel! Det är nästan det bästa med att vara ledig och umgås med vänner och släkt. 
 
Det har visst blivit en hel del resande också. Klanen Funk var ut på dem sju haven.. eller nja. Drog en bit över Östersjön i alla fall. Och som vanligt gjorde vi succé! Pappsi vann en tävling och jag vann en tävling. Ah, it's in the genes. Tjo! 
 
Och under nyår drog jag i racerfart ner till Ljungby, drack alkohol och nästan satte eld på Karolins bostadsområde. Ett lyckat slut på året med andra ord.
 
 
Sedan dess har det jobbats. Med undantag för en avstickare till Karolin för hennes examensfest. Hon är Sjuksköterska nu. Yikes.Tiden går fort. Pheeew!

Och så har jag ju fyllt år! Icke att förglömma! 20-någonting blev jag.. samma dag som Karolin blev syrra. Så det blev dubbelfest i Ljungby!
 
Hade ett litet kalas här i helgen med mor, far, bror och moster. Det var mysigt, och jag hade gjort tårta!.. men lite hjälp.. Hehehe..!
 
Så där! Det var uppdateringen det. Kanske kan försöka vara lite duktigare och skriva oftare.. Eeehm. var annan månad är väl kanske lite väl långa uppehåll. 
 
Nu ska det sovas! Det kan dock bli lite svårt, kommer ligga och vända och vrida mig i sängen för jag glömde köpa tvål när jag var och handlade idag. Det är numera diskmedel i tvålpumpen. Ah, vardagsbekymmer. Grr.