I've been out on that open road

Ride, Lana del Rey

Hej!
Vet ni! I nästa två veckor har jag lyckats hålla en hemlighet! Wowowow, det händer inte ofta. Men det var en riktig superviktigkorthemlis, som hade ett bäst före datum. Annars hade jag spilled the beans a long time ago.
 
Men det var My som lurat mig in i hemlighetsmakeriets ädla konst med en dunderplan som gick ut på att att två flickor skulle sträckköra i nästan 5 timmar in i den småländska skogen för att överraska den bästaste Karolinisen! Och det fungerade! Efter 45 mil av exalerande skrik, gnyende och fnissande rullade Fröken Eriksson och Fröken Funk in på en mörk parkering, de smög sedan längs med husväggen och in i en mörk portuppgång. Utan att tända lyset tog de sig ända upp till högsta våningen, och precis innan de kissade på sig av excitement ringde de på klockan hos paret Simon/Sarajärvi. 
 
SUUUUUUUUPRISE!!!
 
Sicket överraskning! "Men vad gör niiii här?! Hur kom niii hit?" Hördes från en förvirrad Daniel, som i samma stund insåg att han skulle slippa och åka antikvitetsshoppa dagen efter och blev supersupernöjd och gav de söta och trötta flickorna en stor kram!

 
Karolinisen och jag på kajen en tidig morgon på Tilos 2011! Tjohej!

Kommentera här: