Some people say I've done allright for a girl

Brand new key, Melanie Safka
Hej.

Igår blev det ju till att jobba. Fick skjuts upp av pappilappi, i utbyte att han fick låna mina köksstolar. Tjo! Men det gick inte så smidigt som jag hade hoppats vid jobbet för det första jag gjorde var att få papprena att fastna i skrivaren. Amazeballs. Kinga och jag drog på oss mekhanskarna och efter si så där 30 minuter fick vi loss pappret efter att diverse skruvar skruvats ur och diverse pincetter fått visa vad det gått för.. och jag hade grease över hela underarmarna. Eeh. Men förstörde inte nåt under första dagen i alla fall! Puh!

Sen drog jag och Kinga på Lucia 2012-möte... Mmmm, Lucia ska redan planeras. Jeesus. Men det gick bra, det som behövde sägas blev sagt och vi blev kvar på mötet till halv 11. Iiiih.

Efteråt tiggde jag och Limpan skjuts av Kinga så vi kom hem i någorlunda trevlig tid, och bestämde oss för att se ett avsnitt av det magnifika Morden i Midsomer. Yeay, vi gillar nya Barnaby!


Imorse blev det frukost på stan för vår del med Christian, Josefin och Maja. Mm, det måste man ju unna sig ibland. Men efteråt hamnade jag på stan och är numera en tusenlapp fattigare, men jag har nu nya skor, naglelack, armband, hårfärg och neccesär.

Nu ska det tvättas! Hej!
1 Linnéa:

skriven

Alltid roligt med skor! Får man se? :)

Kommentera här: