Ibland kan man vara nitisk

Så mycket bätte, Ted Gärdestad
Hej hej!

Har tappat räkningen på hur många mejl jag har skrivit denna vecka. Jeeeesus, va mycket mejl man måste svara på... och vissa "speciella" gäster får man ett mejl av var 30e minut. Puuuh! Men det går bra för mig, men inte för mina naglar. Måste försöka hitta nåt medel som gör dom starkare. Sicket problem!

Lampolja verkar fungera. Har nämligen hanterat flera liter idag, och ett par deciliter hamnade på mina händer istället för i gruvlamporna. Eehrm. Men naglarna är jäkligt fina nu. Hehehehe! However... idag hände det. För första gången i år. Jag vurpade. Eller mitt vänstra ben for iväg och mitt högra knä krossades mot grus och is, leggingsarna gick sönder på knäet och jag fick ett jäkla skrapsår. Fan. Som tur var skedde det i gruvan och ingen var i närheten (förutom kanske Gruvfrun...??), men jag fick en halv flaska lampolja på jackan. Hmmm. Ooops! Kanske inte ska fylla nåt mer, det kostar mer än det smakar so to speak. Men men!


Men det är kul att jobba. Det är bara att jobba på, hårt som bara den! Har lovat att jobba några helger inom en snar framtid för att bristen på guider känns ordentligt nu. Men snart är det ny guideutbildning.. och jag ska ha en liten lektion. Hehehe. Det var inte länge sen det var jag som var ny guide. Jösses, vad tiden flyger förbi! Nya G1or ska också utbildas lite.. kanske får ha ett finger med där också. Har redan föreslagit lämpliga. Hehehehe, det blir inte bara stekande i solen för en viss HH-guide i sommar..
1 Andreas:

skriven

Damn you! Har du aldrig funderat på huruvida dina upprepade fall helt enkelt inte bara är dålig karma... ;)

2 Minea:

skriven

Hahaha! Dålig karma, ödesdigert balanssinne, voodooförbannelse, obsessive compulsive disorder... you choose.

Kommentera här: