I can hang out with myself

Do-Wah-Doo, Kate Nash

Hej. Det var ett tag sedan denna sida fick en liten uppdatering. Eehrm. Sorry about that. Livet går i sin maka takt. Jobbet rinner på, och nu är det faktiskt lågsäsong.. eller, nej.. eftersäsong är nog rätt ord. Det körs fortfarande en hel del visningar varje dag. Så det så! Men jag har semetser! Tjo för det! Har haft det i över en vecka faktiskt. Och om någon dag blir det en uppdatering om den lilla resa jag och mammi precis har gjort. Hiiih!

 

Har semester i en vecka till, och sen har jag tagit ut kompledighet! Yeay! Har en hel del planerat från och med torsdag.. men nu är det bara lungt.. och ensamt. Hm. Så lungt att jag i två dagars tid legat i sängen och kollat in MTVs marathon.. det är fint med marathon hörrni!

 

Har dessutom lyckats städa idag. Fy, så det såg ut här imorse.. Men nu luktar det citron i hela lägenheten.. eller, i köket luktar det.. ehm. Ull? Alltså, riktig ull, som man kardar.. från får. Yis. Så nu har jag slagits av en tanke.. nästan i klass med Jessica Simpson-fiaskot "I know this is tuna, but is this chicken?"... frågan är nu; är det ull i stålull? Sure as hell så luktar det som det i alla fall. Well, spisen är i alla fall ren.

 

Hahaha! Jösses.

Kommentera här: