I've been drinking too much for sure

Hangover, Taio Cruz ft. Flo Rida
Igår var det jobbkryssning... Vi var alla uppspelta och uppklädda, som det ska vara! Trevligt hade vi, tills den fria vin-kranen på buffén upptäcktes - för då blev det ännu roligare, på gott och ont! Hmmrmmm. I alla fall för min del. Därefter intogs allt, från shots till cognac, av yours truly och jag tror att det var lite väl mycket pengar som försvann. Oops. Men kul att hela gänget var on fire!

Mår förstås som jag förtjänar idag, heter det väl? Johanna skrev att hon kände sig som ett roadkill... Känner igen mig i det. Det var jobbigt att vakna i en underslaf kl. 07.00, svensk tid, och tro att båten höll på att sjunka. För att sedan ha en förvirrande diskussion med bunkmates om huruvida vi måste anpassa oss till finsk eller svensk tid. Crap. Det var ju inte heller helt kalas att ha konferens på morgonen. Låg som en säl i en soffa i Whiskeybaren ett tag. Grreat.

Men bussresan hem var värst. What a nightmare. Blev tvungen att sätta mig för mig själv för att inte börja söla ner över Johanna. Uuugh.

Ser nu på Teen Mom och är glad att ingen egentligen fattade något dåligt beslut igår.. Trots att det blev diverse snedsteg....... Men...Har vanligen ljudnivå 14 på tvn här hemma, nu är den på 5 och det känns som det är en aning för högt. Idag pratar vi med små bokstäver...

Äh, fy faaan. Måste inta något salt. Måste dessutom sluta med vin. Säger det varje gång, men ändå hamnar jag där. Eeeh.Jisses, pratar med pappa i telefon.. Han är way too excited about någonting. Han pratar för högt och telefonen har hamnat ett par decimeter från örat. Herrejösses. I can't take it nooo mooooaaar.

Kommentera här: