I'm broke but I'm happy

Hand in my pocket, Alanis Morissette
Idag fick vi hemtentan hörrni. Och imorgon går jag under jord. Faktiskt! Hahaha, ska jobba i gruvan jag. Hmmm. Men lugn i stormen! Hemtentan verkar hur lätt som helst! Ännu en gång. Fniss! Fråga tre: Ge en översiktlig bild av tre olika övernaturliga föreställningar i svensk folktro!.... Eeeeööhm. Älvor dansar i ring och kan göra dig sjuk. Skogsrået råder över skogen och har ett hål i ryggen. Trollen är stora och elaka och föredirver tiden genom bergtagning av människor, dessutom gillar de att kidnappa människobarn. Se där! Klar! Heheheheheee! Gillar denna kurs. Softish på hög nivå!



Hittade mina Alanis Morissette skivor när jag städade ur en låda till Linnéa. Åååh. Alanis. Hon är bra hon! Så nu går Spotify på högvarv! Jagged little pill-skivan är ju fantastisk hörrni!

Snart är det löning! Det är allt på tiden! 46 kronor kvar på kontot säger Internetbanken. Hmmm. Tur att det är tidig löning denna månad!
1 Josefin:

skriven

Gud vad roligt med sånna tentor :D Verkar vara ett väldigt intressant och roligt ämne du läser nu :) Vad var det kursen hette nu igen?

Kommentera här: